de voordelen

Ontdek de voordelen van het reizen met een camper


Flexibiliteit

Als u de meest flexibele manier van reizen wilt beleven, is reizen met een camper een hele goede keuze. Het biedt volledige vrijheid en een welkome afwisseling van gebonden te zijn aan een schema.

 

U kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt en uw verblijf op elke locatie verlengen of inkorten. Het is ook gemakkelijk om uw bestemming op het laatste moment te wijzigen.

Bespaar geld

Hoewel reizen met een camper hogere brandstofkosten met zich meebrengt, compenseren de uitgaven op andere kosten deze ruimschoots. Eén van de belangrijkste voordelen zijn de kosten voor de overnachtingen. U kunt met een camper in binnen- en buitenland overnachten op campings, camperplaatsen of in de vrije natuur, waar dat is toegestaan.

 

Doorgaans zijn de kosten voor een camperplaats lager dan de kosten voor een overnachting op een camping. Sommige camperplaatsen zijn zelfs helemaal gratis! Campings variëren in prijzen per overnachting, afhankelijk van het seizoen en de faciliteiten. Overnacht u altijd op gratis of goedkope camperplaatsen dan bespaart u veel kosten op de overnachting!

 

Waar u ook enorm op kunt besparen zijn de maaltijden. U hoeft niet buiten de deur te eten, omdat uw keuken overal mee naar toe reist. U kunt een hoop geld besparen door te koken of te barbecueën. Zelfs met af en toe wel een etentje buiten de deur bespaart u!

Family bonding

Het moderne leven tegenwoordig is ontzettend druk, met familieleden die vaak in verschillende richtingen gaan. Omdat reizen met een camper ouders de mogelijkheid geeft om quality-time door te brengen met hun kinderen, vinden velen dat deze vakanties een geweldige manier zijn om weer tot elkaar te komen. Door bijvoorbeeld outdoor familie-activiteiten te ondernemen en 's nachts verhalen rond een kampvuur te vertellen, creëer herinneringen die je als gezin voor het leven koestert.


"Home is wherever we are together"

Deel Coster Camper via onderstaande link

Coster Campers 

Albatroslaan 84

8241 CD Lelystad

 +31 615 286 332

costercampers@gmail.com

 

KvK: 72950641

BTW: NL001934440B61

IBAN: NL22KNAB0257963928