"Vakantie is altijd een hoogtepunt geweest voor ons en is iets waar wij heel erg naartoe leven"


Vanaf 2012 zijn wij voor het eerst met de camper op vakantie gegaan, omdat onze kleine man was

geboren. Verre reizen waren in de eerste jaren daarom niet haalbaar. Hierdoor zijn wij in aanraking gekomen met fantastische camperreizen. Met het gezin op avontuur, met alle luxe van thuis. Alles bij de hand, we kwamen niets tekort. Echt een droom voor ons en wij werden als gezin steeds enthousiaster!

 

In 2016 en 2017 zijn wij zelfs met de camper door Amerika getrokken. Het “virus” heeft ons sindsdien niet meer losgelaten.

 

Deze droom van ons kunnen wij nu delen met andere mensen/gezinnen. Wij hebben inmiddels twee ruime luxe campers aangeschaft die van alle gemakken zijn voorzien. 

 

Wij hebben als doel om u van een ontspannen campervakantie te laten genieten. Een uitgebreide uitleg voor vertrek hoort uiteraard bij onze service. Mocht u vanwege het enthousiasme een aantal zaken

zijn vergeten, wees gerust, want er is een uitgebreide informatiemap aanwezig in de campers.

 

Mocht u zich willen laten adviseren welke camper het meest bij u past, dan doen wij dat graag (vrijblijvend) voor u. Of wilt u de campers gewoon even in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom. We hopen u snel bij ons thuis te zien om kennis te maken met Coster Campers!

"Campers have s'more fun"